Get the latest price?

Parametri, ki bi jih morali poznati pri nakupu sklopa dg

16-04-2021

Pred nakupom dg kompleta lahko poskusite ugotoviti spodnje parametre :

 

1) Moč

Pred nakupom generatorja dizelskega motorja je pomembno razumeti zahteve za posebne namene: gospodinjska, komercialna ali industrijska uporaba. Glede na potrebe lokacije lahko uporabimo moč generatorjev od 2,5 kVA do več kot 2000 kVA.

 

2) Napetost

Vsaka električna oprema bo imela predpisano napetost, to je nazivna napetost. Pod nazivno napetostjo lahko električna oprema deluje varno in zanesljivo. Različne naprave imajo lahko različne napetosti ali napetostne razpone. V različnih državah / regijah je napetost vedno različna.

 

3) Faza

Dizelski generatorji se lahko uporabljajo za enofazne in trifazne povezave. Ugotovite, ali je vaš dom / podjetje enofazno ali trifazno povezano, in ustrezno izberite ustrezen dg set.

 

4) frekvenca

Če poskušate kupiti generator za projekt v drugi državi, morate ugotoviti pogostost, ki se uporablja v tej državi. Približno 40 držav / regij uporablja 60 Hz, druge države / regije pa delujejo s 50 Hz.

 

5) Poraba goriva

Poraba goriva je ena najpomembnejših stvari pri nakupu dizelskega generatorja. Ugotovite porabo goriva generatorja na uro in na kVA (ali kW) ter izkoristek goriva glede na obremenitev.

 

6) Nadzorni sistem in sistem za upravljanje porabe

Generator lahko samodejno prenese moč iz omrežja na generator, ko pride do izpada električne energije, in obratno, prikaže opozorila (težave z nizko porabo goriva in druge zmogljivosti) in zagotovi obsežne podatke o analizi, ki pomagajo izboljšati učinkovitost dizelskih generatorjev. Sistem za upravljanje moči pomaga optimizirati porabo goriva in optimizirati delovanje generatorja glede na potrebe po obremenitvi.

 

7) Prenosljivost in velikost

Za prevoz vam bo v pomoč generator s kompletom koles ali generator z režami za lažje dviganje. Prav tako boste morda morali spoznati velikost generatorja in se prilagoditi razpoložljivemu prostoru.

 

8) Hrup

Če je generator zelo blizu vašega stanovanjskega območja ali pisarne, bi lahko na vsakodnevno življenje resno vplival hrup, ki teče. Tovarne bodo sprejele ukrepe (nadstrešek, zvočno izolirana pena, dušilec zvoka itd.) Za zmanjšanje hrupa.

Kupite generator

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)