Get the latest price?

Pokrov za izpušni dež za dizelski agregat

01-07-2021

Številni zvočno izolirani dg kompleti so z vertikalnimi izpušnimi sistemi. Konec izpušne cevi je običajno nameščen navpično znotraj zvočno izolirane strehe. Na koncu cevi je običajno tudi dežna kapica, s katero lahko preprečimo, da bi umazanija, prah, ostanki, sneg in dež padli v izpostavljene cevi. Zasnovani so tako, da se odprejo v popolnoma navpični položaj, ko je tlak znotraj sklada. Takoj se tudi zaprejo, ko se izpušni tlak ustavi. Pokrovčki lahko motorjem omogočijo prosto dihanje, hkrati pa zmanjšajo nevarnost škode.

Pred dostavo dg kompleta, da se prepreči poškodovanje dežne kapice med prevozom, zlasti kadar je dostavljena v LCL ali v dvojnem zlaganju, se včasih nameščena dežna kapica med pakiranjem odstrani in postavi v enoto. Prodajalec mora kupca pravočasno obvestiti, da mora po prejemu dg enote pravočasno namestiti pokrov za dež. Če ga stranka pozabi namestiti, bo deževnica neposredno vstopila v telo iz izpušne cevi, če jo uporabljate na prostem brez zavetja. Če je čas dovolj dolg in je padavin dovolj, lahko notranjost telesa celo napolnimo z deževnico.

Izpušni pokrov za deždg nastavljen

Za primer vzemimo eno enoto dg nabora stranke. Ker so pozabili namestiti pokrov za dež nazaj, je bilo telo enote po večkrat močnem deževju napolnjeno z deževnico. Ko odstranite izpušno cev, lahko izteče velika količina deževnice. Ko se odpre oljni ventil na dnu ohišja stroja, se izpusti tudi velika količina deževnice. To lahko resno poškoduje karoserijo motorja. Upam, da se bodo vsi lahko naučili lekcijo iz tega primera.

rezervni napajalni sistemiIzpušni pokrov za dež


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)