Get the latest price?

Nekaj ​​o radiatorju A DG Set

12-03-2021

Dizelski motor med delovanjem ustvarja visoke temperature in toploto. Ko se dizelski motor ne ohladi dobro in je temperatura delov previsoka, bo prišlo do nekaterih okvar. To lahko poškoduje dizelski motor in agregat ter povzroči, da se odstrani celoten dizelski agregat. Da zagotovimo, da na ogrevane dele dizelskega motorja in lupino polnilnika ne vplivajo visoke temperature, in da zagotovimo mazanje vsake delovne površine, moramo ogrevane dele ohladiti. Funkcija hladilnega sistema generatorja je prenos dela toplote iz ogrevanih delov, da se deli ohranijo v normalni delovni temperaturi. Rezervoar za hladilno vodo ima zelo pomembno vlogo pri zagotavljanju normalnega delovanja dizelskih agregatov. Ko deluje dizelski agregat, hladilna tekočina v rezervoarju za hladilno vodo je običajno zelo vroča in pod pritiskom. Zato je strogo prepovedano dotikati se radiatorja ali odstranjevati cevi in ​​zaščitnega pokrova, kadar ni dovolj ohlajen ali ko se ventilator še vedno vrti.

Nekaj ​​o radiatorju A DG SetRazlog za okvaro radiatorja. Korozija je glavni vzrok za okvaro radiatorja. Priporočljivo je pogosto preverjati spoje cevi, da preprečite puščanje, in redno polniti rezervoar za vodo, da izpraznite zrak v sistemu. Rezervoar za hladilno vodo ne sme biti delno napolnjen in izpraznjen, ker lahko pospeši proces korozije. Pri nedelujočih dizelskih agregatih je treba rezervoar za vodo izprazniti ali napolniti. Če pogoji dopuščajo, je najbolje uporabiti destilirano vodo ali naravno mehko vodo in dodati ustrezno količino zaviralca rje.

Očistite rezervoar za vodo. Čiščenje rezervoarja za vodo delimo na zunanje in notranje čiščenje. To je izjemno pomemben korak, ki bo neposredno vplival na uporabo radiatorja in nato vplival na uporabo celotnega dizelskega agregata. Vrzeli radiatorja dizelskega agregata, ki delujejo v odprtem okolju, lahko blokirajo ostanki, žuželke in drugi ostanki. Lahko ga poškropite z vročo vodo pod nizkim pritiskom (ustrezno dodajte detergent). Bodite pozorni na brizganje pare ali vode s sprednje strani radiatorja na ventilator. Med pršenjem dizelski motor in alternator pokrijte s krpo. Če je usedline težko odstraniti, lahko radiator odstranite in ga za približno 20 minut namočite v vročo alkalno vodo, nato pa sperite z vročo vodo.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)