Get the latest price?

Rezervoar za gorivo z dizelskim generatorjem

29-01-2021

Kot eden najpogosteje uporabljenih komercialnih generatorjev na trgu rešitev za rezervno električno energijo se dizelski agregati poleg proizvodnje električne energije odlikujejo tudi visoka zanesljivost, visoka kakovost, trdnost in vzdržljivost ter nižji stroški vzdrževanja. In ima širok spekter uporabe, ki se lahko uporablja za različne aplikacije v različnih regijah, različnih pogojih in različnih panogah. Čeprav imajo dizelski agregati številne zgoraj omenjene prednosti in so morda najpogostejša izbira generatorja, so omejeni s kapaciteto goriva.


Kot smo že omenili, je zmogljivost dizelskega generatorja omejena na velikost rezervoarja za gorivo. Več dizelskega rezervoarja za gorivo lahko shrani, dlje bo generator deloval. Kar zadeva rezervoarje za gorivo, je najpogostejši tip rezervoarja za gorivo osnovni rezervoar za gorivo. Proizvajalec ga namesti neposredno pod generatorjem pri sestavljanju enote, običajno integrirane s podnožjem enote. Prednost je v tem, da je enostaven za premikanje in namestitev skupaj z generatorjem. Pomanjkljivost je, da je zmogljivost oskrbe z gorivom dizelskega generatorja omejena na velikost osnovnega rezervoarja. Najdaljši čas delovanja dizelskega generatorja je omejen z največjo prostornino rezervoarja za gorivo. Običajno je večja, kot je rezervoar za gorivo, več goriva ima in daljši je celoten čas delovanja. Proizvajalec " Standardna prostornina osnovnega rezervoarja za gorivo je običajno 8-12 ur delovanja. Če imajo stranke dodatne zahteve, jih je mogoče ustrezno povečati.

Rezervoar za gorivo generatorjaOsnovni rezervoar za gorivo

Poleg tega lahko kupite tudi zunanjo neodvisno posodo za gorivo, na primer prenosno posodo za gorivo. Ti neodvisni rezervoarji za gorivo so lahko opremljeni z ročnimi ali samodejnimi napravami za dolivanje goriva, ki ustrezajo delovanju agregata. Rezervoar za gorivo lahko premikate ali prevažate z žerjavom ali viličarjem, kar je priročno in učinkovito in se lahko uporablja kot varna posoda za shranjevanje dizelskega goriva za pripravo na izredne razmere.

Rezervoar za gorivo generatorja

Če uporabljate rezervni dizelski agregat, morate biti pozorni na stopnjo oskrbe z dizelskim gorivom. Včasih je treba vnaprej izdelati načrte za nujne primere glede na nedavne razmere v oskrbi z električno energijo ali vremenske spremembe in si vnaprej rezervirati dovolj dizelskega goriva, da zagotovite dovolj dizelskega goriva za vzdrževanje delovanja enote v primeru izpada električne energije ter za normalno in stabilno proizvodnjo. in življenje.


Ne glede na to, ali gre za osnovni rezervoar za gorivo ali zunanji rezervoar za gorivo, je treba upoštevati zahteve varnostnih predpisov in biti v skladu z lokalnimi zakoni in predpisi kraja uporabe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)