Get the latest price?

Zaščitna konstrukcija za dizelske generatorje: nadstrešek

15-01-2022

Nadstrešek generatorja


Nadstrešek (ali ohišje) je zaščitna struktura za dizelski generator. Dizelske generatorje z nadstreškom imenujemo enota z nadstreškom, tiha enota, zvočno izolirana enota ali vremensko odporna enota. Dizelski generatorji brez nadstreška se imenujejo odprte enote. Nadstrešek lahko zaščiti generator pred prahom, dežnimi kapljicami, sončnimi opeklinami in drugimi delci, ki so škodljivi za generator in njegove komponente. Nadstrešek za generator je najboljši način za zaščito dg kompleta pred slabim vremenom ali vandalizmom. Popoln ali ustrezen zvočno izoliran nadstrešek za gospodinjske agregate prav tako zmanjša hrup delujočega motorja generatorja.

 

Tukaj bomo predstavili nekaj osnovnih informacij o nadstrešku dg set.


1. Kako deluje pokrov generatorja?

V bistvu je nadstrešek kovinska škatla z ustreznim prezračevalnim sistemom. Zasnovani so za delo z različnimi kombinacijami motorja in alternatorja. Ta prezračevalna enota pomaga uravnavati temperaturo motorja generatorja in prevaja vse pline skozi zunanjo enoto. Ta nadstrešek je na voljo iz nerjavečega jekla v obliki težke kovine, ki lahko zaščiti notranjo opremo pred kakršno koli situacijo. V času načrtovanja ohišja mora načrtovalec upoštevati nekaj pomembnih točk in stvari, ki so potrebne med izdelavo ohišja generatorja. Pravilno prezračevanje v nadstrešku zmanjša prednostno tveganje za zdravje. Ker bo vrglo vse škodljive pline iz delovnega mesta ali bivalnega prostora.

Ohišje generatorja


2. Nekatere ključne prednosti nadstreška dg set

Obstajajo številne prednosti in prednosti nadstreška generatorja. Nekateri izmed njih so naslednji:

  • Prenosni generator deluje zelo varno in preprečuje poškodbe zaradi deževnega vremena. To pomaga zaščititi vašo naložbo;

  • Vse električne vtičnice in žice so varne v mokrem vremenu;

  • S pomočjo dg set canopy zlahka prestavite svoj domači ali industrijski generator z ene lokacije na drugo. To pomeni, da svojemu generatorju ponujate funkcijo prenosljivosti;

  • Poleg tega so zaradi zvočne izolacije nadstreška bolj priljubljeni na vseh delovnih mestih. Skratka, lahko rečemo, s pomočjo nadstreškov lahko naredite tihi generator;

  • Prav tako je najboljša konstrukcijska značilnost nadstreška, ki omogoča enostavno dostopnost in vseh delov za vzdrževanje dizelskih generatorjev.


3. Canopy dizelski generatorji v primerjavi z odprtimi enotami

Odprte enote so običajno cenejše. Vendar pa dizelski generatorji Canopy zahtevajo manj vzdrževanja, ker imajo dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi. Canopy dizelski generatorji so tudi varnejši, varnejši in zvočno izolirani kot odprte enote. Namesto nakupa dizelskega generatorja Canopy se nekateri odločijo za nakup odprtih enot in nakup ali gradnjo ohišja za svoj generator, da bi prihranili denar. Čeprav so doma zgrajeni dizelski generatorji z nadstreškom bolj zaščiteni pred vremenskimi vplivi kot odprta enota, sredstva, ki se uporabljajo za njihovo zvočno izolacijo in varnost, običajno odtehtajo vse prihranke. Če pa je na voljo lokacija za odprto enoto, ki jo ščiti pred vremenskimi vplivi, in če ravni hrupa niso pomembne, je lahko odprta enota boljša naložba.

dg set za domovNadstrešek generatorja


4. Povzetek

Nadstrešek ali ohišje je ključni del agregata, ki ščiti generator pred zunanjimi okoljskimi dejavniki in povečuje njegovo učinkovitost. Večina ohišij generatorjev je zasnovanih tako, da izpolnjujejo zahteve glede hrupa, ki jih določajo pravni organi, pomembno pa je tudi, da lahko takšne zasnove odvajajo toploto, ki jo ustvarjajo različni deli generatorja, kot so motor, alternator in radiator. Dizelski generatorji Canopy so dražji od generatorskih enot odprtega tipa. Morate vedeti, kaj je nadstrešek generatorja in kako deluje, nato pa boste vedeli, kateri je vaš izbor med vrsto nadstreška in odprtim tipom.

Ohišje generatorja

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)