Get the latest price?

Štirje načini pakiranja dizelskih generatorjev

29-08-2021

Na splošno obstajajo štirje običajni načini pakiranja kompletov dg. Vsak proizvajalec generatorjev ima svojo standardno metodo pakiranja. Običajno proizvajalci to potrdijo s svojimi strankami. Če stranke nimajo posebnih zahtev, bodo le sledile standardnemu načinu pakiranja. Toda način se lahko spremeni zaradi različnih posebnih zahtev, razdalj ali različnih načinov pošiljanja. S tem bo Bidirection Power predstavil običajne štiri načine pakiranja, kot je prikazano spodaj:

1. Mehko pakiranje

To je najpogostejši način pakiranja generatorjev dizelskih motorjev. Uporabljajo peno, plastično folijo ali folijo z mehurčki, da celoten komplet dg ovijejo z dvema ali tremi plastmi. Ta način pakiranja je stroškovno učinkovit, priročen in učinkovit. Večina proizvajalcev genset meni, da je to njihov standardni način pakiranja.

Generatorji na dizelski pogonPakiranje generatorja

2. Leseno pakiranje

Dobesedno bo na ta način komplet dg zapakiran v ohišje ali škatlo, ki je sestavljena iz lesenih letev ali vezanega lesa. Stroški lesenega pakiranja so veliko višji od mehkega pakiranja, vendar bodo za enoto genset zagotovili varnejšo in močnejšo zaščito. Primeren je tudi za nakladanje in razkladanje. Treba je opozoriti, da je treba ves les, uporabljen pri pakiranju, opliniti, sicer bi lahko zavrnili navado uvoznikov. Fumigacija lesa je obvezen ukrep za preprečevanje škodljivih bolezni in žuželk, ki bi škodovale gozdnim virom v mnogih državah.

Mehko pakiranjeGeneratorji na dizelski pogon

3. Kartonsko pakiranje

V primerjavi z mehko embalažo in leseno embalažo so stroški pakiranja kartona nekje vmes. Škatle se vedno izdelujejo po naročilu v razsutem stanju glede na določeno velikost. Nekatere škatle bodo na površini natisnjene z blagovno znamko, logotipom ali drugimi informacijami.

Pakiranje generatorja

4. Železno pakiranje

Ta način je vedno za posebne zahteve strank, ki se le redko uporablja. Celoten stroj je pakiran z železno pločevino in jekleno cevjo. Stroški so res visoki, a tudi enoti genset daje odlično zaščito, tudi z vremensko odpornim učinkom.

Mehko pakiranjeGeneratorji na dizelski pogon

Za zgoraj omenjene štiri načine pakiranja se pri izvozu običajno uporabljajo mehko in leseno pakiranje ter kartonsko pakiranje. Mehko pakiranje se uporablja predvsem pri pošiljanju FCL (polna zaloga kontejnerja). Leseno pakiranje se običajno uporablja pri pošiljanju LCL (manj kot obremenitev zabojnikov), zlasti za enote genset odprtega tipa. Za nekatere majhne enote, kot so bencinski generatorji, je pakiranje kartona glavni način.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)