Get the latest price?

Zakaj so generatorji dizelskih motorjev Cummins tako priljubljeni na svetovnem trgu?

12-09-2021

Trenutno obstaja veliko dizelskih motorjev serije znamk, kot so dizelski agregati serije Cummins, dizelski agregati serije Perkins, dizelski agregati serije Deutz, dizelski generatorji serije Doosan, dizelski agregati serije Mitsubishi, dizelski agregati serije Guangxi Yuchai , Dizelski agregati serije Weichai in dizelski agregati serije SDEC. Nenehno izboljševanje svetovne proizvodne tehnologije je omogočilo vse več vrst izdelkov v tržno prodajo, čeprav so ti izdelki enaki, je razlika v dejanskem delovnem procesu še vedno zelo velika. Glede na svetovni trg se lahko obseg prodaje generatorja serije Cummins uvrsti na prvo mesto. Zakaj so torej dizelski agregati serije Cummins tako priljubljeni na trgu?

Cummins dg set

1. razlog: visoka stabilnost in visoka zanesljivost

V primerjavi z nekaterimi drugimi znamkami dizelskih generatorjev so generatorji dizelskih motorjev Cummins med delovanjem zelo stabilni. Poleg tega ne glede na to, kako dolgo delujejo, ne oddajajo pretiranih hrupov, ustvarjene vibracije pa so res majhne. Motorji Cummins imajo impresivno visoko stabilnost in zanesljivost.

2. razlog: nizka poraba goriva in visoka gospodarska učinkovitost

Z naprednimi tehnologijami zgorevanja in sistema za gorivo imajo generatorji dizelskih motorjev Cummins nizko porabo goriva, zaradi česar imajo motorji Cummins visoko ekonomsko učinkovitost.

3. razlog: Mednarodne garancijske storitve (IWS) in skupnost visokih delov

Cummins je imel sedež v mestu Columbus, Indiana, ZDA. Zaposlujejo več kot 58.000 ljudi po vsem svetu in strežejo strankam v približno 190 državah in ozemljih prek mreže več kot 600 lokacij neodvisnih distributerjev v lasti podjetij in približno 7400 prodajnih mest. Strankam lahko služijo z odličnimi mednarodnimi garancijskimi storitvami (IWS). Cummins motorji imajo visoko skupnost delov. Strankam je zelo priročno, da najdejo del na lokalnem trgu.

Razlog 4: Širok razpon moči in široka uporaba

Cummins motorji imajo velik razpon moči od 20kW do 2000kW, ki se lahko široko uporablja na različnih področjih, v različnih okoljih in različnih regijah. Lahko zadovoljijo velike potrebe po napajanju.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)