Get the latest price?

Nekatere zahteve za namestitev dizelskega generatorja

05-02-2021

1. Mesto namestitve mora biti dobro prezračeno. Konec alternatorja mora imeti dovolj odprtin za zrak, konec dizelskega motorja pa mora imeti dobre odprtine za zrak. Površina izstopa zraka mora biti več kot 1,5-krat večja od površine rezervoarja za vodo.

2. Območje okoli mesta namestitve mora biti čisto in ne sme biti v bližini predmetov, ki lahko proizvajajo kisle, alkalne in druge jedke pline in paro. Če je mogoče, pripravite gasilno napravo na stran.

3. Če je za notranjo uporabo, mora biti izpušna cev priključena na zunanjo. Premer cevi mora biti večji ali enak premeru izpušne cevi dušilca. Komolce cevi ne sme presegati 3, da se zagotovi nemoten izpuh. Cev mora biti nagnjena navzdol pri 5-10 stopinjah, da se izognemo vbrizganju deževnice. Če je izpušna cev nameščena navpično navzgor, je treba namestiti dežni pokrov.

4. Nadstrešek dg sklopa mora biti z zanesljivo zaščitno ozemljitvijo. Za generatorje, ki morajo biti neposredno ozemljeni z nevtralno točko, morajo nevtralno ozemljitev izvesti strokovnjaki in opremiti z napravami za zaščito pred strelo. Strogo prepovedano je uporabljati ozemljitveno omrežje za neposredno ozemljitev nevtralne točke. Dvosmerno stikalo z omrežnim napajanjem mora biti zelo zanesljivo, da se prepreči povratni prenos moči. Zanesljivost ožičenja dvosmernega stikala mora preveriti in odobriti lokalni oddelek za oskrbo z električno energijo.

5. Končni pregled. Namestitveni program mora preveriti, ali vse deluje, kot mora, in potrditi, da vse namestitve ustrezajo zahtevam. Če je vse popolno, je komplet dg pripravljen za naslednjo potezo.

Namestitev dg kompleta

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)